обади се..... 0877 616-952 office@lexprint.eu

За Нас

Малко повече за фирмата

Рекламна агенция Lex Print, Ви предлага професионални услуги в областта на рекламата, съобразени с конкретните потребности на всеки клиент. От основаването си през 2012 година нашата фирма следва една посока: да създаваме красиви и запомнящи се визуализации на вашите идеи. Студиото е специализирано в графичния дизайн, разработването на лого и цялостна корпоративна идентичност, принт материали, outdoor.

Ще реализираме всеки ваш рекламен проект: от флаер, през бланка и визитка, до брошура или каталог или цялостно брандиране на вашето помещение. Предоставяме гаранции за надеждност на всички изработени от нас продукти. Разполагаме с проектантски потенциал за изготвяне на сложни проекти и оригинални дизайнерски решения. Не правим компромис с качеството на произведените от нас рекламни продукти. Ние приветстваме новите идеи, постоянно работим за усъвършенстване на нашите качества. Нашата концепция се основава на креативност, иновативни решения и разработване на проекти с високо качество.

Всеки продукт, който изработваме носи стила на дизайнера. Нашите продукти не са само атрактивни и лесно достъпни, но те носят специфичния дух на конкретната фирма и представят характерните черти на нейните продукти и услуги.

ЗА НАС ВСЕКИ КЛИЕНТ Е СПЕЦИАЛЕН И ЗА ВСЕКИ ИЗБИРАМЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ РЕКЛАМНИ ПОСЛАНИЯ ЗА УСПЕШНАТА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ПРОДУКТИ ИЛИ УСЛУГИ.
Разполагаме със собствена база съвременни машини за дигитален и широкоформатен печат и довършителни работи. Визитки, флаери, менюта, дипляни, каталози и др. Ако търсите печат на всякакъв вид рекламни материали, заповядайте при нас. А ако имате нужда от разработване на творчески концепции и дизайн за тях, обещаваме да Ви бъдем от помощ. Не само защото имаме опит и добри идеи, но и защото сме готови да дискутираме и реализираме Вашите. Ще работим открито с екипа Ви, за да изпълним заедно поставените цели. Разбира се, съобразено с бюджетните ограничения и поставените срокове. бързо обслужване и качествен резултат. Очакваме Ви, за да изработим: най-добрата и изгодна оферта оформление и печат на менюта,плакати, календари, дипляни, флаери, визитки, каталози, покани, стикери, албуми, папки и др. Всичко това в най-кратък срок.

Станете наш клиент

свържете се с нас по телефон или e-mail

Share This